Vemdalen Catering | Vemdalen.se
Information Covid-19

Vemdalen Catering

Vemdalen Catering ser till att du får en restaurangupplevelse utöver det vanliga i fjällstugan, i ditt kök, på lokal eller ute på fjället!

Vemdalen Catering kommer hem till dig som har stora eller små bjudningar och även till större lokaler där det finns möjlighet att tillaga och/eller servera mat till flera gäster som tillexempel bröllop eller födelsedagar.

Men variationerna är oändliga – från en enkel kåta på sonfjället till vackra herrgårdar i södra Sverige.

Om det finns intresse av matlagning hemma hos dig och dina gäster hittar Vemdalen Catering alltid på nya och spännande maträtter tillsammans med er. Det viktiga är att du som är kund/gäst har haft ett finger med i själva processen, även fastän du inte varit med och lagat maten, så ska det kännas som att du och dina gäster har varit med på ett hörn.

Vemdalen Catering använder en del ny teknik i köken som de kommer hem till. Det innebär att gästen till exempel får se hur en kock använder en cirkulator eller att de har med en rökpistol så att de kan röka små mängder av mat på plats. Det ska vara lite spännande i köket!

Peter Dahlbäck som driver företaget Vemdalen Catering har arbetat som källarmästare och köksmästare på Storhogna Högfjällshotell & Spa i 6 år, han har 3-årig utbildning från restaurangskolan i Grythyttan där han har en kandidatexamen i restaurang och måltidskunskap. Som så många andra kockar har han rest runt i Sverige och världen för att arbeta på många restauranger för att utvecklas inom yrket och nu vill han gärna komma hem till dig för att göra din middag oförglömlig!

Vemdalen Catering = glädje, professionalitet och god mat

Spara i Mitt Äventyr

Relaterat innehåll

loftEtt

Med egen ingång från Skalets torg, byggs nu det tidigare Loftet om till restaurang med eget kök.

Emma-Brita's Café & Bröd/Våffelstuga

Vid topp-parkeringen vid Sångbäcken hittar du oss. Hit kommer ni med bil eller på skidor och här finns pister och längdspår runt knuten.

Katrinastugan

Restaurang/café mitt i backen i Klövsjö skidområde.

Benny´s Bistro

Lunch och fika med fullständiga rättigheter i Klövsjö skidområde precis vid skidbacken.

Äventyrstips