fbpx
Information Covid-19

SkiStarshop Concept Store & SkiStar Shop

Butikerna där du kan köpa eller hyra det bästa av utrustning inför din skidåkardag.

 

SkiStarshop Concept Store

Här möter du kunnig och erfaren personal som guidar dig rätt bland massor av hyllmeter med marknadens bästa märken och modeller av skidor och pjäxor. Minst lika stort är shoparnas utbud av skidkläder och leisurmode.  I butikerna på Vemdalsskalet och Björnrike kan du handla marknadens bästa märken och modeller av leisuremode, accessoarer, skidkläder, alpin utrustning för både vuxna och barn.

SkiStarshop Concept Store på Vemdalsskalet är öppen även sommartid då finns elcyklar att hyra och all utrustning du behöver för vandringsturen eller löpturen på fjället.

 

SkiStar Shop

SkiStar Shop är lite mindre shopar som finns på Vemdalsskalet, Passet (Vemdalsskalet), vid Björnrike centrat, i Klövsjö samt på Storhogna M. Här kan du hyra skidor, köpa SkiPass och handla förstärkningsplagg så som mössor, handskar och underställ direkt på plats.

 

Webshop

Här kommer du hitta marknadens bästa märken och modeller av skidkläder, leisuremode, accessoarer, skidglasögon, skidor och pjäxor.

Websortimentet bygger på samma sortiment som du hittar i deras butiker i Vemdalen, förutom varumärket United Apparel som finns på alla deras destinationer.

 

Boka Skidutrusning

För dig som åker skidor ett par veckor om året är det optimalt att hyra utrustning. Skidorna är alltid nyslipade och nyvallade och du har också friheten att välja utrustning som passar för alla förhållandena i pisten under den vecka du är på semester.

 

Skidverkstad

I butikerna på Vemdalsskalet och Björnrike finns skidverkstäder. Här kan du lämna in skidorna och få dem vallade, slipade eller lagade om du till exempel fått en repa i belaget. Du kan också få hjälp att formgjuta dina pjäxor.

 

Öppettider för respektive butik klicka här!

 

Välkommen!

Spara i Mitt Äventyr

Relaterat innehåll

Skiers Accredited

Skiers Accredited är ett nätverk för skidåkare med fokus på din personliga utveckling och ökad medvetenhet på hela berget.

SkiStar

SkiStar erbjuder, alpin skidåkning, skidskola, skiduthyrning, boende och konferensmöjligheter

Sporthuset

I Sporthuset finns skidutrustning att hyra och köpa. Du kan äta en god bit mat i Restaurang Husky som ligger …

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhogna Högfjällshotell & Spa är prisbelönt både för sitt spa och sin restaurang. Hit kommer man för att njuta!

Vinteräventyr