fbpx

Klövsjöfjäll Hotell & Konferens

Nya Klövsjöfjäll erbjuder upplevelser året om i idylliska Klövsjö med omnejd.

Nya Hotell Klövsjöfjäll premiäröppnar 5/7 2020! Klövsjöfjäll som anläggning har genom åren vuxit och utvecklats och nu blommat ut i ett toppmodernt hotell med 39 hotellrum på fem våningar samt 12 förstklassiga lägenheter som står redo för framtidens fjällgäster.

Klövsjö som ort är en väl bevarad hemlighet i de jämtländska fjällen med skidåkning i världsklass. Hotellet ligger vid foten av fjället i direkt anslutning till pisten. Bo bra med en lyxig känsla, ät gott i restaurangen, njut av deras spa, konferera och upplev fjällomgivningarna – både från toppvåningens panoramafönster och ute i det fria. Ett helt nytt gym i hotellets bottenvåning sätter ytterligare guldkant på upplevelsen.

Sommartid är det promenadavstånd till fiskevatten, cykel- och vandringsleder. Till golfbanan är det bara 3 km och det finns förmånliga golfpaket att boka via receptionen på hotellet.

 

Boende

På hotell Klövsjöfjäll bor du i lyxiga dubbelrum, superiorrum med lite extra svängrum eller lägenheter. Relaxavdelningen ingår för dig som bor på hotellet. Klvösjöfjäll har gjort en stor satsning på 90 miljoner och fördubblat antalet bäddar som  tillsammans med hotellets alla nyheter står redo att upplevas med start från 5 juli. Läs mer här!

 

Konferens

Toppmoderna konferenslokaler på hotellets övre plan, där ni också kan få tillgång till deras spa och panoramautsikt över både pisten och sjön. deras olika konferensrum rymmer allt från åtta till åttio personer.

 

Restaurang Klövsjöfjäll

I den nya restaurangen avnjuter du en Jämtländsk crossover-meny med lokala delikatesser och italiensk touch i en skön, lounge-inspirerad miljö.

 

Välkommen!

Spara i Mitt Äventyr

Relaterat innehåll

Restaurang Skalsterrassen

Restaurang skalsterrassen ligger på Terrassvägen 2 på Vemdalsskalet, ett stenkast från Skalets torg och skidbackarna.

Fjällorren Särvfjället

Vid foten av Särvfjället och precis vid trädgränsen ligger restaurang Fjällorren.

Varggransstugan

Mysig stuga på fjället med vacker fjällutsikt.

AGO i Vemdalen

AGO i Vemdalen erbjuder fastighetskötsel, uthyrning och städtjänster.

Vinteräventyr