Boka Vemdalen hyr ut privata hus i Vemdalen | Vemdalen.se
Information Covid-19

bokavemdalen

Bokavemdalen är ett mindre familjeägt förmedlingsbolag som funnits i Vemdalen i över 20 års tid som idag hanterar alla typer av fastigheter. Oavsett om du har ett nytt modernt hus eller lägenhet till de klassiska fjällstugorna.

Vår ståndpunkt är att du som ägare ska känna att vi hanterar och förmedlar ditt andra hem som om det vore vårt eget. Vi erbjuder våra kunder en personlig relation och partnerskap som på bästa sätt gynnar både oss och gemensamma gäst för en optimal semester i fjällen.

 

Hyr Ut

Att hyra ut är både enkelt och modernt. Du bidrar till den nya delningsekonomin och på köpet får du en extra inkomst, samtidigt som du bidrar till att minska miljöpåverkan genom att ditt hus nyttjas av flera de veckor du själv inte är där.
Du väljer dessutom själv vilket engagemang du vill ha för egen del och vad du vill ha hjälp med av oss. Vissa av våra kunder sköter det mesta av den ägarservice som vi erbjuder själva, medans andra vill ha hjälp – ofta beroende på livssituation. Vi vill att du ska känna dig trygg även när du inte är på plats i Vemdalen. Är boendet ledigt går det dessutom utmärkt att boka undan en extra helg eller vecka och åka med kort varsel.
Vi vill erbjuda ett flexibelt, tryggt och personligt bemötande för både dig som ägare av ett boende och för våra gemensamma gäster. Vi förmedlar boenden i Vemdalen by, Vemdalsskalet, Björnrike och Storhogna.

 

Förmedling & förvaltning

Ditt boende förmedlas framförallt via vår hemsida bokavemdalen.se. som har ca 500.000 besök/år. Självklart kan du välja att själv nyttja huset för valfria egna veckor under hela säsongen. Vi har valt en annan lösning avseende krav på ett visst antal veckor som ni släpper till förmedling. Vi har till skillnad mot de flera av våra konkurrenter inget krav på ett visst antal veckor. Du väljer själv hur många veckor du vill att vi ska förmedla. Vårt mål är att vara flexibla i denna del, då vår erfarenhet är att våra kunders liv förändras över tid. Det som ett år endast blev 3 veckor till förmedling, kan bli en hel säsong året efter. Ofta beroende på familjesituation eller andra faktorer som kanske inte var kända när vi inleder vårt samarbete. Jämför oss gärna.

Spara i Mitt Äventyr

Relaterat innehåll

AGO i Vemdalen

AGO i Vemdalen erbjuder fastighetskötsel, uthyrning och städtjänster.

Vemdalens Camping

Vemdalens Camping vid foten av Vemdalsfjällen i Härjedalen!

Villa Björnrike

Unikt fjällboende -För konferens och umgänge.

Vemdalsskalets Högfjällshotell

Ett klassiskt fjällhotell med skidåkningen direkt inpå knuten. Allt i direkt närhet till restauranger, shopping, skidåkning och aktiviteter.

Äventyrstips