fbpx
Laddar Evenemang

Bäversafari

Besök en bäverhydda i kvällningen.

Chansen är stor att se vår största gnagare. Spåren efter dess födosök och byggnadsverk är fascinerande. Vi berättar om djurets liv och leverne. I skymningen smyger vi oss fram tyst och försiktigt till vattendragets kant där vi vet att bävrarna brukar hålla till.

När: Bokas onsdagar från 20 maj till 30 sep.

Tid: Starttider beror på säsong. Turen tar 2 till 3 h.

Ålder: Rekommenderad ålder från 5 år. Max antal 5 personer.

Pris: 350 kr per person halva priset för barn upp till 15 år.

Kläder efter väder. Tänk på att det kan bli kallt att sitta stilla och vänta på bävrarna. Vattentäta skor kängor eller stövlar. Ta gärna med kikare. Vi bjuder på kaffe och lokalt producerat fika under turen.

Med hänsyn till covid-19 blandar vi inte olika grupper av gäster på våra turer. Vi bokar endast sällskap som känner varandra eller är en familj. Under turerna håller vi minst 2 meters avstånd från varandra och njuter av den friska fjällluften.

Var börjar turen?

Turen börjar olika beroende på väder och säsong. Information och karta med vägbeskrivning skickas vid bokning. Turen startar inom en 2 mils radie från Vemdalen by. Ni bör ha egen bil till starten av turen, karta får ni när ni gjort er bokning.

Upphämtning kan också göras vid centrum anläggningarna Vemdalsskalet, Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Ring för prisförslag.

Vid bokning skickas bekräftelse via mail. Denna bekräftelse är ert avtal med oss på Fjällevent Vemdalen. Den innehåller de aktiviteter, tjänster, produkter, tider samt villkor som ni överenskommit med oss på Fjällevent Vemdalen.

 

Avbokning

Avbokningar kan göras utan kostnad upp till 10 dagar innan bokat datum. Vi kommer att ge 100% återbetalning. Avbokning 10 dagar inom ankomst debiteras till 30% av bokningens totala belopp.

 

Boka hos Fjällevent Vemdalen

Tel: 072-2158778

Mail: Fjelleventvemdalen@gmail.com

Läs mer om Fjällevent här!

Spara i Mitt Äventyr

Evenemangsinfo

    Arrangör

    • Fjällevent Vemdalen
    • Telefon: 072-2158778
    • E-post: Fjelleventvemdalen@gmail.com

Kommande tillfällen

  • 2020-09-30

Aktuella evenemang

Bäversafari

Besök en bäverhydda i kvällningen.

Tjejhelg på Storhogna Högfjällshotell & Spa - Fullbokad

Helgen fylls bland annat med föreläsare, utställare, många härliga pass, god mat och musik.

Sopplördag med brödbuffé

Kom och njut av nybakad bröd och höstliga soppor.

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter och inspiration från Vemdalen. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få koll på allt som händer i Vemdalen året om.

Kalender

« September » loading...
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
17
20
21
22
24
25
28
29
1
2
3
4

Äventyrstips